Et kendt ansigt og to nye

16.06.2014 18:44
Alder: 7 yrs
Kategori: 2. Division Herrer
Af: Jacob Vincentz Larsen

Kasper W. Larsen (tv.) og Mike Jensen. Foto: Rico Jørgensen

Et kendt ansigt og to nye

Martin Thuesen er tilbage i målet for DTH

I forrige sæson var DTH's bedste og næstbedste herrehold i høj grad udfordret på målmandsposten, idet kun vores supermålmand Thomas Lüstermann var til rådighed på herrernes førstehold og U18-spilleren, Ulrik Klingenberg, tørnede alene ud på andetholdet i kvalrækken.

Til den kommende sæson ser det noget lysere ud, idet vores meget talentfulde målmand, Daniel Jeppesen, endelig er blevet sin knæskade kvit, og allerede er godt i gang med håndboldtræningen. Foruden dette har DTH fået en markant tilgang i 36-årige Martin Thuesen, der efter en afstikker til Korsør/Slagelse Elite Håndbold, har valgt at skifte tilbage til DTH.

 

Martin Thuesen udtaler om skiftet: ”Mine grunde for at komme tilbage er, at jeg savnede det kammeratskab, der er i klubben, og de jævnaldrende spillere, som jeg kender igennem min lange håndboldkarriere. Derudover savner jeg den inspirerende og super gode træning, som var/er langt mere intensiv og udfordrende, end træningen i Korsør. Jeg er bare super glad for, at være tilbage i folden og 'hjemlige' omgivelser”.

 

I DTH er vi meget glade for, at "Thue" har valgt, at komme tilbage, efter at have været en vigtig brik i Korsør/Slagelses oprykning til 2. division. Vi er særligt glade for, at det netop er vores træningsmiljø og sociale fællesskab, "Thue" lægger vægt på, da det netop er faktorer vi som klub vægter højt. Med "Thue" og Daniel tilbage, råder DTH igen over en målmandstrup af meget høj kvalitet, der ikke bare styrker konkurrencen på pladsen, men også styrker vores muligheder for at lave varierede træningspas for hele holdet.

 

Mike Jensen og Kasper Winther Larsen har valgt at skifte til DTH

 

Mike og Kasper skifter begge fra Rørby/Værslev IF til DTH. Mike er 21 år og er playmaker, hvor hans forcer er hans hurtighed og gode blik for medspillerne. Mike er en ung gut, der virker ivrig efter at træne og lære nyt, altså lige en spiller der passer i DTH's træningsmiljø.

 

Mike udtaler om hans valg af ny klub: ”Jeg har valgt at spille i Dianalund, da jeg fra tidligere holdkammerater hører, at der er meget seriøsitet omkring træningen, og da jeg gerne vil udvikle mig, var det at foretrække. Det at der er gode og rutinerede spillere over hele linjen, gør at man kan lære en hel del”.

 

Kasper Winther Larsen er 24 år og har tidligere spillet i både Rørby/Værslev, Team Tissø og Holbæk HK, men er altså senest tørnet ud for Rørby/Værslev i 3. division. Kasper er stregspiller og er et fysisk pragteksemplar, hvis forcer er hans hurtighed, eksplosivitet og gode forsvarsarbejde.

 

Om skiftet til DTH udtaler Kasper: ”Efter en sæson plaget af skader og manglende motivation, føler jeg mig klar og sulten efter udfordringer og noget seriøs håndbold. Da jeg er gode venner med Marc Andreasen og Jano Wad, har jeg flere gange hørt om den gode stemning og seriøse træning. Som er noget af det jeg personligt vægter højt. Og her efter første (sommer)træning, kan jeg bare mærke, jeg har lyst til mere og kan næsten ikke vente til at komme i gang efter sommerferien”.

 

DTH byder de nye spillere velkommen i fælleskabet og håber, at vores trofaste publikum i Holberghallen tager godt i mod dem.

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1501635 besøgende.