Ny dametræner i DTH i næste sæson

26.02.2015 17:32
Alder: 7 yrs
Kategori: Øvrige seniorhold
Af: Jacob Vincentz Larsen

Ny dametræner i DTH i næste sæson

DTH har netop indgået aftale med Knud-Erik Hvidthøft, 54, om at varetage cheftrænerrollen for vores bedste damehold i sæsonen 2015/16.

DTH's bedste damehold er de seneste tre sæsoner blevet kyndigt ledet af holdets dygtige træner, Jesper Øvad Nielsen. Jesper har været hovedarkitekten bag dameafdelingens enorme udvikling, hvor de på relativt kort tid har opbygget et hold, der gør sig gældende i den absolutte top af serie 1. Bestyrelsen og spillerne har været meget tilfredse og glade for Jespers indsats og professionelle tilgang til træningen. Vi har dog vurderet, at der skal nye øjne til for at sikre den fortsatte udvikling, og er derfor glade for allerede nu at kunne præsentere en kapacitet som Knud-Erik Hvidthøft som ny cheftræner gældende fra næste sæson.

 

Knud-Erik er en yderst erfaren træner og startede faktisk sin trænerkarriere lokalt i Stenlille for ca. 40 år siden. Som træner har Knud-Erik primært beskæftiget sig med dame- og ungdomshold. På ungdomssiden har Knud-Erik trænet nogle af de største talenter på Sjælland i bl.a. Ringsted, Holbæk og Slagelse og har derfor erfaring fra øverste hylde. Aktuelt er Knud-Erik assistent for tidligere herrelandstræner, Torben Winther, i TMS, Ringsted for klubbens U18 Drenge 1. Division.

 

Vi har bedt Knud-Erik sætte lidt ord på hans tanker omkring sit fremtidige engagement i DTH:

 

”Som kommende træner for damerne i DTH glæder jeg mig vildt til at fortsætte den enormt positive udvikling, som Jesper har gjort med holdet gennem de sidste tre sæsoner, en udvikling jeg er meget imponeret af, så et kæmpe cadeau til Jesper.

 

Jeg har selvfølgelig også allerede gjort mig mine tanker, om hvordan der evt. kan, og evt. skal ændres på holdet, men her er det yderst vigtigt for mig at understrege, at det fundament der er blevet bygget op under Jespers ledelse, skal der bygges videre på, og der skal på ingen måde ”rives noget ned og bygges noget nyt op”, bare fordi jeg kommer til.

 

Det har også i mine samtaler med bestyrelsen været meget afgørende for mig at opleve, at klubben vil damehåndbolden noget, og ikke bare er tilfredse med at være der, hvor man er nået til nu, men virkelig er indstillet på at udvikle og forbedre forholdene for damespillerne.

 

Derudover glæder jeg mig til at være en del det fællesskab, på tværs af alle de hold, der er i en "lille" klub som DTH. Jeg har gennem det sidste stykke jo været en del i Holberg-hallen, og ”det liv” jeg har set og oplevet på gangene, i hallen og i cafeteriet, har virkelig tiltalt mig. Jeg kan som ”gammel klubmand” genkende meget af det liv, jeg selv oplevede i mine yngre dage, et liv der desværre bliver mindre og mindre af rundt omkring i klubberne, men som lykkeligvis er bevaret i DTH.”

 

 

DTH's bestyrelse og medlemmer ønsker Knud-Erik rigtig hjerteligt velkommen i klubben og i vores store fællesskab.

 

Spørgsmål vedrørende ovenstående kan rettes til seniorformand, Jacob Vincentz Larsen, tlf. 21 16 70 62 eller Knud-Erik Hvidthøft på tlf. 60 95 96 49.

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1518332 besøgende.