En æra er slut! Men en ny begynder?

15.03.2015 19:41
Alder: 7 yrs
Kategori: Klubben, 2. Division Herrer, Øvrige seniorhold
Af: DTH

En æra er slut! Men en ny begynder?

Søndag var en følelsesladet dag for DTH.

I dag stod det "endeligt" klart, at DTH's bedste herrehold for første gang i mange, mange år må lide den tort at rykke en række ned. Da man selv tabte hjemme til FIF, og TMS, Ringsted samtidig som ventet slog Amager SK, blev den teoretiske mulighed for at nå op på 10. pladsen endeligt skudt ned. Der er 5 point op med kun 2 kampe tilbage. Slut. Punktum.

Holdet har i 20 kampe opnået 10 point. Det rækker aldrig langt, og allerede to runder før sæsonafslutningen, må vi kaste håndklædet i ringen. En epoke er ovre. Vi må en tur ned. Forhåbentlig for igen at kunne kigge opad. Men det må tiden vise.

En vigtig mission bliver nu at fastholde divisionsreserverne i kval-rækken. Med dagens uafgjorte kamp, er det ikke umuligt, og holdet kan selv afgøre, om man vil blive nr. 10, og dermed kvalspil om forbliven i rækken. Teoretisk kan man nå 9. pladsen, og dermed klare helt frisag. Her resterer også 2 spillerunder.

 

For DTH's damehold ser det anderledes positivt ud. Holdet er jo oprykkere til serie 1 i denne sæson, og holdet ligger med to kampe igen på en flot 1. plads, og kan selv afgøre sagerne. I dag vandt holdet en sikker sejr på 22-13 mod Sierslev HK, og med nederlag til rækkens nr. 3, HF Sorø, er man nu sikre på ekstra kampe om oprykning til kval-rækken. Men hvorfor ikke bare gå hele vejen, og rykke direkte op? Muligheden bliver næppe større, og det vil være endnu et historisk resultat for DTH, træner Jesper Øvad og ikke mindst spillerne på holdet. Holdet har på søndag en svær udekamp i Rødby, mens man i sidste spilerunde møder NFØ Håndbold, som man tabte til allerede i kamp nr. 2 i første halvdel af sæsonen. De er dog siden sejlet agterud, og ligger lige nu på 9. pladsen, der giver adgang til kval-kampe om forbliven i serie 1. Spændende bliver det uden tvivl.

 

De sidste hjemmekampe for de tre bedste seniorhold i den ordinære turnering afvikles søndag d. 29. marts i Holberg-hallen.

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1677983 besøgende.