DTH er videre til 5. runde i Santander Cup

31.01.2018 18:30
Alder: 4 yrs
Kategori: Kval.rækken Herrer
Af: Lizette Nedergaard

Foto: Billed-Expressen

DTH er videre til 5. runde i Santander Cup

De unge, talentfulde værter fra Ledøje-Smørum kunne ikke sætte en stopper for DTH's pokaleventyr.

Det var meget sent torsdag aften, at 4. runde i landspokalturneringen skulle spilles. Kampen stod mellem Ledøje-Smørum og DTH. Hjemmeholdet spiller i den anden kvalifikationsrække. Trods det sene tidspunkt, gik begge hold meget motiveret ind til kampen, idét vinderen ville få mulighed for at trække et ”større” hold i 5. runde. DTH's to fødselarer, Mikkel Frederiksen og Daniel Seest, fik en sejr i fødselsdagsgave.

Langsom start, men godt comeback
Om det var det sene kamptidspunkt, der påvirkede kampens indledende fase, er ikke til at sige. Men i hvert fald var de første fem minutter noget kaotisk og rodet for DTH, der kom bagud 5-2 pga. både tekniske fejl og brændte skud.
Derfor lavede træner Lars Nedergaard hurtigt en dobbelt udskiftning, samt en udskiftning på målmandsposten. Det gav øjensynligt et skub i DTH-drengene. Mikkel ”Døve” fik gang i sine indspil til Rasmus Wegmann, der kvitterede med tre scoringer i træk. Derpå var kampen lige – og DTH trak langsomt fra. Forsvaret var efter udskiftningen forvandlet – og Thomas Larsen førte an i forsvaret, og i den anden ende lavede han flotte assists til sine medspillere. Bl.a. var han medvirkende til, at fødselaren Mikkel Frederiksen fik scoret fire mål i de første 30 minutter.

Duel om kampens spiller
Det var næsten som om, at det var de samme 30 minutter, der blev spillet efter pausen. De første fem minutter var igen en smule nervøse og rodede – men herefter var det et velspillende DTH-mandskab i begge ender. Både Rasmus Wegmann og Thomas Larsen var toneangivende i spillet – og de bejlede da også begge til at blive kampens spiller. Men med sine 8 scoringer i kampen, blev det alligevel Wegmann, der løb med den hæder.
Generelt var det igen en kollektiv indsats fra DTH-mandskabet. Det lykkedes endnu engang drengene at holde fokus i kampen – og trods spillemæssige udfald, så var det et opløftet DTH-mandskab, der gik fra kampen med en sejr på 24-32.

Kampen i tal:

Målscorere: Rasmus Wegmann 8, Thomas Larsen 5, Mikkel Frederiksen 4, Mikkel ”Døve” Pedersen 3, Casper Elkjær 3, Rasmus Larsen 2, Kim Damsgaard 2, Jano Wad 2, Jacob Larsen 2, Chris Møller 1.

Udvisninger: 0-4 (Thomas Larsen 2, Rasmus Wegmann 1, Jacob Larsen 1)
Redninger: Thomas Lüstermann  (1/8) 13%, Daniel Seest (11/28)  39 %

Stillinger i 1. halvleg: 3-2, 4-2, 7-7, 9-10, 11-13, 13-16
Stillinger i 2. halvleg: 14-18, 16-23, 19-25, 21-26, 22-29, 24-32

HovedPartner

Industri Vest 8

4293 Dianalund

Tlf. 5824 2458

www.hmlab.dk

Trille & Trolle

Næste træning:
Klik på billedet!

Menu

TopPartnere

Bliv medlem i DTH!

Antal besøgende

Der har været 1518349 besøgende.